Vijf redenen om MijnBedrijfsjurist af te sluiten

 |   |  Share: 

Als ondernemer heeft u regelmatig te maken met wetgeving en andere zaken waar juridische kennis voor nodig is. Speciaal hiervoor hebben wij het juridische pakket MijnBedrijfsjurist ontwikkeld. Het is gericht op het voorkomen, beheer­sen en oplossen van juridische problemen en vraagstuk­ken. Wij geven u graag vijf redenen waarom MijnBedrijfsjurist van Frontyr voor u interessant is.

 1. Onbeperkt gebruik van de telefonische helpdesk
 2. Toegankelijk en betaalbaar
 3. Gratis eenmalige preventiescan
 4. Gratis toegang tot diverse modeldocumenten
 5. Complete juridische ondersteuning in één pakket

Onbeperkt gebruik van de telefonische helpdesk

Met MijnBedrijfsjurist kunt u onbeperkt gebruikmaken van de telefonische helpdesk. Bij Frontyr vinden wij namelijk dat juristen op laagdrempelige wijze toegankelijk moeten zijn. Als u een juridische vraag heeft kunt u die direct ter beantwoording voorleggen, waarna u weer verder kunt met uw bedrijfsvoering. De helpdesk is te bereiken via telefoonnummer 085 -773 26 66.

Toegankelijk en betaalbaar

Met MijnBedrijfsjurist betaalt u eigenlijk pas echt als u ook gebruikmaakt van de dienstverlening. En dus niet, zoals bij rechtsbijstandsverzekeraars, voor risico’s die zich wellicht nooit verwezenlijken.

Preventiescan

Als u kiest voor MijnBedrijfsjurist voeren wij gratis eenmalig een preventiescan uit, waarmee wij de juridische risico’s binnen uw onderneming inzichtelijk maken. Dit doen wij door het opvragen van verschillende documenten, zoals standaard of veel gebruikte overeenkomsten, uw algemene voorwaarden en bedrijfsreglementen. Wij geven u vervolgens concrete handvatten en aanbevelingen die tot inperking of zelfs voorkoming van risico’s leiden.

Modeldocumenten

Gebruikers van MijnBedrijfsjurist hebben kosteloos toegang tot diverse praktische modeldocumenten. Het voordeel van deze modeldocumenten is dat u hiermee goede richtlijnen heeft waarmee u zelf aan de slag kunt om deze documenten af te stemmen op uw onderneming.

Overzicht modeldocumenten:

 • model Verzuimreglement;
 • model Personeelshandboek;
 • model Arbeidsovereenkomsten;
 • model Functieomschrijving;
 • model Functieprofiel preventiemedewerker;
 • model Klachtenregeling (intern en extern);
 • model Functieprofiel vertrouwenspersoon;
 • model Gedragscode;
 • model Klokkenluidersregeling;
 • model Protocol ongewenste omgangsvormen.

Ui­teraard kunnen er ook in samenspraak met u maatwerk­documenten worden opgesteld. In overleg met u zullen de documenten dan worden afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van uw bedrijf.

Complete juridische ondersteuning

Ons team van juristen ondersteunt u bij alle juridische kanten van uw bedrijfsvoering. Zij kunnen bijvoorbeeld overeenkomsten of reglementen voor u opstellen, uw vragen beantwoorden, bezwaar aantekenen, u vertegenwoordigen in juridische procedures, een partij voor u aansprakelijk stellen of juist verweer voeren tegen een aansprakelijkstelling, vorderingen incasseren en u ondersteunen bij het indienen van aanvragen. Kortom, bij Frontyr heeft u één adres voor vrijwel alle juridische zaken.

MijnBedrijfsjurist afsluiten

U heeft het pakket MijnBedrijfsjurist al vanaf € 125,- per jaar, afhankelijk van het aantal werknemers binnen uw bedrijf. Neem contact op met de juristen van Frontyr om gebruik te maken van MijnBedrijfsjurist of voor meer informatie.Heeft u naar aanleiding van dit artikel een vraag? Stel direct een vraag online...