Personeel ‘werkloos’ thuis? Vergeet de SLIM subsidie van de overheid niet!

 |   |  Share: 

Als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus heeft u mogelijk minder werk beschikbaar voor uw medewerkers. Het ziet er helaas niet naar uit dat deze maatregelen op korte termijn versoepeld zullen worden. Dat is geen reden om uw personeel ‘werkloos’ thuis te laten zitten of van hun onbedoelde extra vrije tijd te laten genieten, wel een kans om hun kennis en vaardigheden bij te laten werken.

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 namelijk in totaal € 48 miljoen beschikbaar voor initiatieven gericht op het stimuleren van leren en ontwikkelen in het mkb (SLIM). Onderstaand overzicht geeft inzicht in de mogelijkheden, voorwaarden, aanvraag termijnen en overige relevante informatie.

Meer uitleg over de subsidie is terug te vinden op de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Vanzelfsprekend denken wij ook graag met u mee over hoe u optimaal gebruik kunt maken van beschikbare regelingen. Vragen? Neem contact met ons op via advies@frontyr.nl of bel 085 – 773 26 66.

SLIM subsidieHeeft u naar aanleiding van dit artikel een vraag? Stel direct een vraag online...