Professionals in Recht

Door jarenlange ervaring kunnen de juristen van Frontyr u op deskundige wijze bijstaan. Als u geconfronteerd wordt met juridische kwesties en vraagstukken omtrent uw bedrijfsvoering staan wij voor u klaar. Onze professionals in recht zijn met name gespecialiseerd in contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht en bestuursrecht. U kunt ook terecht voor vakkundig opgestelde arbeidsovereenkomsten, huurovereenkomsten, algemene voorwaarden of bedrijfsreglementen. Daarnaast bieden onze juristen u graag bijstand, als u te maken krijgt met arbeidsongeschikte werknemers, onwillige debiteuren of nadelige beslissingen van overheidsinstanties. Kortom, op vrijwel elk juridisch vraagstuk heeft Frontyr een antwoord.

Onze visie: u kunt rekenen op kwaliteit en deskundigheid, geleverd door een team van specialisten met een voor u vertrouwd contactpersoon. Het is onze topprioriteit om u altijd te voorzien van hoogwaardige juridische ondersteuning.

De naam Frontyr

Frontyr is een sterke tweelettergrepen naam. De positieve en strijdbare betekenis van de eerste lettergreep (Front) roept een associatie op met de frontlinie, waarin wij strijden voor onze klant. De tweede lettergreep (Tyr) verwijst naar de God van de gerechtigheid in de Noorse Mythologie. De naam Frontyr sluit naadloos aan op onze werkwijze: strijdbaar voor onze klant met de focus op gerechtigheid!

De uitstraling is te herkennen aan de heldere kleur groen in combinatie met de duidelijkheid en professionaliteit van de kleur zwart. Een samenstelling die onze werkwijze benadrukt.