Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij een juridische organisatie met specialisatie op het gebied van arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij leren bij ons?

Tijdens jouw stage werk je mee op de juridische afdeling van Frontyr. Je zal ondersteuning bieden bij de dagelijkse werkzaamheden, zoals:

  • jurisprudentieonderzoek en schriftelijke verslaglegging van de bevindingen;
  • interne vragen van collega’s beantwoorden (bijvoorbeeld door op termijn zelfstandig een wekelijks spreekuur te houden);
  • pro forma bezwaarschriften en concept overeenkomsten opstellen;
  • bijhouden van een kennisbank met onderwerpen waar vanuit collega’s veel vragen over komen;
  • schrijven van juridische blogberichten.

Kortom, je maakt kennis met veel facetten op het gebied van arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. De duur en het aantal dagen van de stage is in overleg, maar zal minimaal 3 dagen per week zijn gedurende 5 maanden of langer.

Jouw talenten

Je bent student en op zoek naar een interessante meewerkstage waarin je graag verschillende werkzaamheden wilt combineren. Verder herken jij jezelf in:

  • Een enthousiaste HBO of WO student, die de opleiding Rechten volgt;
  • Pro- actief en leergierig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Waarom stagelopen bij Frontyr?

Jouw stage staat in het teken van leren. Je ervaart hoe het is om bij een professionele organisatie te werken, waarbij je onderdeel uitmaakt van een jong en enthousiast team. Je bouwt mee aan het groeiende succes van onze organisatie. De sfeer bij Frontyr is informeel. Uiteraard krijg jij de ruimte voor jouw stageopdrachten en ontvang je een stagevergoeding.

Wie zijn wij?

Als juridisch stagiair maak je onderdeel uit van een team van ervaren adviseurs, opererend vanuit Frontyr. Dit bedrijfsonderdeel van de Boval Groep biedt juridische ondersteuning aan MKB-ondernemers met specialisatie op het gebied van arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. De werkzame adviseurs zijn altijd proactief op zoek naar relevante oplossingen voor de klant om zo invulling te geven aan de missie van de Boval Groep ‘ondernemers laten ondernemen’. Ons bedrijf kenmerkt zich verder door een prestatiegerichte instelling, waar voldoende ruimte is voor gezelligheid met een personeelsvereniging die zorgt voor borrels, feesten en uitjes. Collegialiteit en betrokkenheid zijn van belang.

Enthousiast geworden?

Onze HR-afdeling staat je graag te woord via het telefoonnummer 023 – 520 1030.

Ben jij de enthousiaste stagiair die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV via ons sollicitatieformulier.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.