Het belang van een ziekteverzuimreglement

 |   |  Share: 

Heeft u nog geen ziekteverzuimreglement? Of is uw ziekteverzuimreglement jaren geleden opgesteld? Dan wordt het tijd voor een nieuw ziekteverzuimreglement of een update van uw huidige reglement!

Het belang van een ziekteverzuimreglement

  • Schept duidelijkheid over de procedure en regels bij iedere ziekmelding van een werknemer.
  • Biedt de mogelijkheid om direct het loon op te schorten wanneer de werknemer zich niet houdt aan de regels uit het reglement en u daardoor niet weet of er nog wel recht op loon bestaat.

Het ziekteverzuimreglement

Wenst u een verzuimreglement, afgestemd op uw organisatie, te ontvangen? Laat dan uw contactgegevens achter, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Wij rekenen voor het opstellen van een verzuimreglement een bedrag 350 euro excl. btw.

U kunt er ook voor kiezen om het abonnement ‘MijnBedrijfsjurist’ af te sluiten. In dat geval krijgt u bij het afsluiten van het abonnement een model ziekteverzuimreglement van ons. Daarnaast krijgt u dan ook toegang tot onze gratis telefonische helpdesk en vele andere modeldocumenten zoals een personeelshandboek en arbeidsovereenkomsten. Meer informatie over MijnBedrijfsjurist vindt u hier. Wenst u het abonnement direct af te sluiten? Klik dan hier.

Ik wil graag een ziekteverzuimreglementHeeft u naar aanleiding van dit artikel een vraag? Stel direct een vraag online...