Aanvragen NOW 5.0 mogelijk vanaf donderdag 6 mei 2021

 |   |  Share: 

Vanaf donderdag 6 mei heeft u de mogelijkheid om voor de vijfde keer een tegemoetkoming in de loonkosten aan te vragen op grond van de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). U heeft tot en met 30 juni 2021 de tijd om de aanvraag in te dienen bij het UWV.

De aanvraag geldt voor de maanden april tot en met juni 2021 en kan alleen worden gedaan bij een gemiddeld omzetverlies van minimaal 20 procent over drie aaneengesloten maanden. Wanneer u de aanvraag doet, ontvangt u mogelijk een tegemoetkoming in de loonkosten. Daarna wordt er een definitieve berekening gemaakt. Het kan zijn dat u, na de definitieve berekening, (een deel van) de loonsteun moet terugbetalen. Het is dan ook van belang dat u uw aanvraag zo correct mogelijk indient.

Heeft u ondersteuning nodig bij het aanvragen van de tegemoetkoming? Wij helpen u graag bij de aanvraag, zodat u zeker weet dat deze correct wordt ingediend. Onze juristen staan voor u klaar via advies@frontyr.nl of 085 – 773 26 66.Heeft u naar aanleiding van dit artikel een vraag? Stel direct een vraag online...